VIOLIN

PAULINA,Profesora de violin

Originària de Mèxic, obté el grau superior en música amb especialitat de violí al Conservatori de les Roses de Morelia (Michoacán, Méxic) sota la tutela de Guellya Dubrova .

A l'edat de 8 anys comença a estudiar piano, instrument que l'acompanyarà durant tota la seva carrera musical.

Al llarg de la seva carrera professional ha format part de diferents orquestres com l'Orquestra de Cambra de Nayarit, l’Orquestra Simfònica Juvenil i Infantil de Mèxic, l’Orquestra Simfònica de Michoacán, l’Orquestra de Cambra de la Universitat Mexicana de San Nicolás de Hidalgo (UMSNH), la Camerata Juvenil de Morelia, l’Orquestra de Càmara del Conservatori, i la Maribor International Orchestra entre d'altres. També ha participat com a concertino i solista d'algunes d’aquestes orquestres.

 

Graduada del Màster en “Música com art interdisciplinari” per la Universitat de Barcelona, ha participat com a cantant, compositora, violinista i performer en diferents espectacles a Barcelona.

També ha participat en diferents festivals com són el Primavera Sound i el Grec.

 

Actualment continua la seva formació en l'àmbit de la improvisació jazz i violí modern amb Ernesto Briceño al Centre d’Estudis Musicals Maria Greever. Forma part de diversos projectes com el duo Innana Projecte Icaro, Ensamble Amoria, Green Violet, Tarab Bcn, i l'orquestra Cordes del Món. També és directora-fundadora de l'Orquestra del Barri de Sants.

 

Violines en el museu de la música de Barcelona

Sapien tempus euismod bibendum

Fames imperdiet cubilia velit euismod magna gravida suscipit pulvinar eget netus class, quisque duis suscipit fames elementum ipsum ac sollicitudin sociosqu.

Diam praesent auctor